»Személyes átvétel az üzletünkben - készpénz
 

A termékek átvételére személyesen is van lehetőség, kizárólag a lent szereplő címen. Az átvétel előtt kérjük MINDENKÉPPEN hívjon a megadott telefonszámon érkezés előtt fél órával. A megrendelés visszaigazolásáig, a rendelt termék NEM vehető át személyesen, kérjük ezt ne is kérjék!
Személyesen csak itt vehető át / ELŐZETES EGYEZTETÉS UTÁN / - 3400, Mezőkövesd Alma u. 39.

 

 

 

 

»GLS Futárszolgálattal előre utalás esetén.
 

Tisztelt Vásárló!
Ezt a vásárlási módot válassza ha nem szeretne bajlódni az utánvéttel, nem szeretne készpénzt tartani magánál amikor a futár viszi a terméket. Kérjük addig ne utaljon amíg az üzemeltető fel nem veszi Önnel a kapcsolatot. ( Általában 30 - 50 perc ) Amennyiben mégis rögtön utalni szeretne, kérjük az utalásnál a megjegyzés mezőbe CSAK A RENDELÉS SZÁMÁT tüntesse fel.
Raifessen Bank -
12600016-13574585-25568480 Bodó József Attila E.V.
Szállítási idő:
a megrendelt termék címe alatt tájékoztató jelleggel látható, ellenkező esetben amennyiben ez nem tartható felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

http://i.imgur.com/fk9VJoB.png

 
 
 
»GLS - Utánvéttel, így a futárnak fizeti a vételárat.
 
Amennyiben nincs lehetősége utalni, vagy nem szeretne a bankokban sorban állni, hogy befizessen a számlánkra a kért összeget, úgy ezt a szállítási módot ajánlott választani, ugyanis ebben az esetben a futárcégnek, aki kézbesíti Önnek a csomagot kell odaadni a vásárlás + szállítás értékét. 
Szállítási idő: a megrendelt termék címe alatt tájékoztató jelleggel látható, ellenkező esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 
 
 
 

 

 

 

»GLS CsomagPontok

 

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.

 

 
 
gls_hu_dropoffpoints
 
»GLS futárszolgálatnak fizetés bankkártyával.
 

A bankkártyás fizetés az utánvétbeszedés szolgáltatással együtt vehető igénybe. Amennyiben Önnek nincs elegendő rendelkezésére álló készpénze, megteheti, hogy bankkártyával egyenlíti ki a GLS futár felé a tartozását.A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető:
MasterCard
Maestro
Visa
American Express

Amennyiben ezt a fizetési módot válassza a bruttó végösszegből ~2% kezelési költséget számolunk fel.

 

 
 
 
 

Köszönjük, hogy minket választ. Amennyiben nem talál valami terméket kínálatunkban, kérjük jelezze nekünk IDE KATTINTVA, és küldjön üzenetet a tualjdonosnak!

Ne feledje, folyamatos akció, és folyamatos termékfeltöltés az www.doktorovics.hu áruházban!

^